lauantai 5. joulukuuta 2015

pesupäivä+aitauksen uusi järjestely

Poistin marsujen aitauksessa olleen tason eilen, koska alta oli vaikea siivota,se oli rumannäköinen ja marsut eivät juuri koskaan käynneet siellä. Häkki on nyt valoisampi ja ennenkaikkea, mun on paljon mukavampi siivota iso laatikko. Mukana lähti myös se ritiläosa. En ymmärrä miksen ottanut sitä pois jo aikoja sitten.
Sorge kuva on nyt vähän vino.
Ei oo parempaa kuvaa tähän hätään. 

Marsut syövät tätä nykyä 1/4 genesistä, 1/4 oxbown youngia ja 1/2 greenwoodsia. Lähes kaikkea ne syö. Kun on kolmea pellettiä sekaisin, niin näkee selkeästi mistä ne tykkää eniten. Oxbown on suosikki ja sitten greenwoods.(ne on alkaneet syödä sitä!!!! :D   ) Ruokinnasta ei nyt sen enempää.

Marsuista olen ottanut nyt ensimmäiset joulukuvat. Haluan tässä nyt heti kertoa etten ole hyvä kuvaaja. Meillä kyllä on järkkäri, mutta en tajua niistä asetuksista mitään ja iskällä ei ole aikaa opettaa. 
Kuvakulma vääristää. Objektiivi ei ole oikeasti noin pitkä vaan on 18-270mm.pää/suurtonttu Chili. :)

Mä en tajuu. Miten Toffee näyttää tolta??!

Lakit tein huovasta koulun kässätunnilla.
Rupean käyttää valkoista taustaa enemmän. JOPA mun brindlet näkyvät näissä kuvissa. 
Meni jotain selkeästi valoituksen kanssa pieleen. Mut hei mä sentään oon viime aikoina yrittänyt saada fiksumpia kuvia. :)


Marsuilla on ollut aika huono viikko. Kynnet on leikattu ja rasvarauhaset putsattu. 
Jos mä nyt jaksaisisin pitää näistä kirjaa... Mulla kesti tän taulukon suunnittelussa kymmenen.kaksikymmentä minuuttia. :D ps. älkää huomioiko käsialaa.

Tää marsu on peräisin samasta paikasta kuin tonttulakit. 
Oon kyllä aika ylpee. ;) Mun eka työ viidellä puikolla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti