perjantai 11. syyskuuta 2015

Häkin siivous

                         Kuin pommin jäljiltä...    15kilon purusäkki loppui niin joutuivat uusia puruja hetken                        odottelemaan. Toi sini-valkoinen koppi kaatuu tosi helposti.
                                          Itse sisään. Tämä on aika arkinen postaus, mutta tulee nyt kerran tästäkin                                                kuvia. Kun seisoo siellä aitauksessa on helppo pitkävartisella rikkalapiolla                                      kauhoa likaiset purut pois. Marsut menivät aitaukseen hetkeksi.(joka oli paljon  pienempi kuin häkki....


                                       Lähes tyhjä ja uudet purut nostettu. Purut ostettu Tokmannilta 0,88e kilo.                                              8kiloa ostettiin. Purun laatu ok, mutta seassa oli pari 5senttii pitkää tikkua.
                                           
                                                   TA DAA!
                       
uudet hajut. Tein sen ja latasin youtuben kautta. :D
:D arvaa kuka


Tämmöisen tein koulussa valinnaisessa. Mulla jyllää yhä paha lemmikkikuume. Kania en tahtoisi enään, koska niitä pitää ulkoiluttaa niin paljon. Hamsterilla taas on niin, että en tahtois jaksaa joskus kymmenen aikoihin sitäkään ulkoiluttaa. Joku degu vois olla mahdollinen sitten joskus, mutta katsotaan. Marsut ilmoitetaan tänään kai Hämeenlinnaan petti luokkaan. Rehellisesti sanottuna viime marsunäyttelyssä oli tolkuttoman tylsää ja erilaista koiranäyttelyihin verrattuna. Iskän kanssa neuvottelut kuudesta Greenwoods pellettikilosta on käynnissä. Olis kiva kuulla siitä kokemuksia kun mun face ei toimi niin sitä kautta ei voi etsiä. Englannin zooplussasta ajattelin tilata kun sieltä saa halvemmalla. Näin Jumbon faunattaressa tänään rex tyyppisen marsun. Oon täysin ihastunut niihin. Vielä mä sellaisen joskus hankin vaikka sitten 30vuoden päästä. :D Kai mä oon rakastunut näihin sähköiskun saanneisiin paitsi lunkayriin.
tämmöinen löytyi kirjastosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti