torstai 26. marraskuuta 2015

Marsulauman kuulumisia pitkästä aikaa

Moi!
Mulla on ollut koeviikko niin en ole hirveästi ehtinyt tänne kirjoittelemaan. Blogi on silti yhä hengissä. Marsuille kuuluu hyvää. Tällä viikolla joutuu Hra C rasvarauhasen pesuun. :D Tänään isä kävi hakemassa eräältä henkilöltä marsutarvikkeita. Hänen viimeinen marsunsa oli kuollut niin oli päättänyt myydä tarvikkeita.
                    Pajusillan koetan putsata parhaani mukaan ennen kuin laitan häkkiin. Edellinen omistaja oli kuollut 5,5vuotiaana eli kai johonkin vanhuuden vaivaan, mutta en tahdo ottaa riskiä et olis jotain tarttuvaa pöpöä jäännyt.  Toi ruokakuppi menee ihan tiskikoneeseen. Vaikuttaa aika hyvältä kokonsa ja painonsa puolesta. Genesistä hänelle oli jäännyt n. 1,4kg ja ostettiin se loppuun jäännyt myös. Mukana oli myös aika pieni juomapullo. Kaikki nämä maksoi 7euroa. Iskä ei suostu ostamaan enempää marsutavaroita ellei ole edullisia. Niitä muka on jo niin paljon...
Aattelin laittaa tänne kuvia myös nykyisestä häkkisysteemistä. Mulla on taipumus hamstrata noita mökkejä selkeästi...Loppuun vielä muutama kuva Mister C:stä ja Nuutista. (Chilin lempinimi hakee vielä paikkaansa)
pahoittelen puruisuutta :/1 kommentti:

  1. Sinut on haastettu :)
    http://piikkiporsas.blogspot.fi/2015/12/haasteita.html

    VastaaPoista