Chili

Chili

Chili on reipas marsu muttei yhtä reipas ja utelias kuin Nuutti. Chili ilmeisesti on lauman johtaja vaikkei se näykkään muuten kuin hurisemalla joskus Nuutille ja Toffeelle.  Chili on marsuista kaikkein isoin. Sylissä se on aika rauhallinen tapaus. Chili on niinikään siskoni marsu. Se ei ole ikinä ollut yhdessäkään näyttelyssä. 
                                                Tässä kuvassa Chili on oikealla. vasemmallaRotu: abessinialainen
Väri: brindle
syntynyt: 31.01.2015
Menehtynyt: 03.02.2021 
virallinen nimi: Zorro


Jälkikommentti: 
Chili oli upea marsu, joka välillä tuotti hankaluuksia, mutta en olisi vaihtanut pois mistään hinnasta. Luonteeltaan se oli näistä pomottelevin ja olinkin välillä kutsunut sitä "big boyksi", jos se uhitteli muille. Huonoina piirteinä sillä oli ruuan varastaminen muilta ja pari kertaa riideltyään Nuutin kanssa se oli puraissut tätä korvaan, minkä takia Nuutin korva on hieman repaleinen reunoista. 
Jaloittelujen aikoina Chili yleensä lyöttäytyi yhteen Toffeen kanssa ja nämä varovasti kulkivat reunoja pitkin yhdessä eri paikkoihin. Toffeen menehdyttyä korostui aika paljon se, että Nuutti ja Chili viettivät aikaa lähekkäin. Kaihi ei tämän upean marsun menoa suuresti hidastanut, vaikka se todettiin noin 3- tai 4-vuotiaana. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti