Toffee

Toffee tuli kuvioihin kuukauden myöhemmin kuin veljensä. Kyseessä on oikea kameleonttimarsu, koska Toffee on niin molemmilta puoliltaan niin erilainen. Sylissä Toffee viihtyy kohtalaisesti. Kynsien leikkuu ja rasvarauhasen puhdistus sujuu ok, mutta pari näykkäisyä annetaan. ;) Yleensä Toffee kulkee muiden marsujen perässä eikä tutkimusmatkaile. Toffee on veljiään selkeästi pienempi, mutta ei mikään ruipelo sentään. Painoksi arvioisin n. 900grammaa. 
Toffee vasemmalla

                                                 yo-marsuRotu : Aby
väri: brindle
virallinen nimi: Zacharias
syntynyt: yllätys yllätys 31.01.2015
Menehtynyt: 20.07.2020 Jälkikommentti: 

Toffee oli myös upea marsu. Hieman ujo ja pelkäsin nuorempana, että se olisi jäänyt veljiensä jalkoihin. Se rakasti marsuseuraa ja oli kasvattajalla tunkeutunut verkon yli toisen urosmarsun puolelle, joka ei valitettavasti Toffeesta tykännyt ja jahtasi sitä. Meillä se onnistui murtautumaan ensimmäisenä yönä, kun oli samassa häkissä muiden kanssa väliverkon läpi Nuutin ja Chilin puolelle. 

Toffee oli suloinen ja viimeisinä vuosina marsutrion ainoa näkevä. En aluksi arvostanut sen väritystä ja pidin sitä jopa rumana, mutta vuosien mittaan tulin tulokseen, että se on yksi näteimmistä marsuista, jonka olen nähnyt. Toffeen kuolema oli järkytys, vaikka sitä osattiinkin odottaa. Marsutrion aikakausi kuitenkin päättyi ja triosta tuli duo. Olin menettänyt ensimmäisen ikioman lemmikkini. Jälkikäteen ajateltuna Toffee oli tietyllä tapaa näistä ehkä jopa onnekkain. Se sai elää melkein koko elämänsä kahden veljensä kanssa ja sen kuolema oli suhteellisen nopea ja kivuton. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti