torstai 6. elokuuta 2015

Miks?

Kuten moni muukin myös mä voivottelen sitä, että ihmiset ostavat marsuja tai ylipäätään mitään lemmikkiä tietämättä siitä mitään.  http://www.tori.fi/uusimaa/Marsun_hakki___tarvikkeet_20838750.htm?ca=18&w=1
Kyseisen ilmoituksen häkki on tosi pieni kahdelle marsulle. Varmaankin siinä on asunut vain yksi. Taustalla näkysät valjaat ja festival-ruoka ei myöskään kieli hyvästä marsutuntemuksesta. Tietty on mahdollista että ko. ihminen on pitänyt häkkiä vain tukikohtana, mutta mukana ei tule mitään ramppeja tai aitausta. Muutenkaan marsutietämys vaikuttaa heikolta kun myy marsulle syrkin häkkiä. Syyrialainen hamsu kai pääsis tosta läpi niin kai joku hölmö on mennyt tollaisen oikeasti marsulle tekemään tai häkki on vanha.

2 kommenttia:

  1. Näin vinkkijä, helpottaisi paljon lukijoita jos laittaisit tuosta valmiin linkin. Kun tekee uutta kirjoitusta niin yläpalkissa on kätevä kohta jossa lukeelinkki :) Ja jep, se on erittäin harmittavaa, että hankitaan ensin marsu ja kun ei ollakaan tyytyväisiä siihen niin myydään pois ja syötetty usein juurikin tuota huonoa ruokaa, ollut pienessä häkissä, yksin ja ehkä kenties käytetty juurikin valjaita. Ei, ei, ei ja vielä kerran ei. Aina jos jonkun eläimen hankkii niin sen lajikohtaisista tarpeista tulisi hankkia paljon tietoa ennenkuin sen hankkii!

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista