torstai 6. elokuuta 2015

näyttely 18.7

Lyhyt selostus kyseisestä päivästä.

17.7
Leikkasin marsunen kynnet ja känsät pois. Nuutin kohdalla känsien poisto oli hankalaa kun ei pieni marsu vaan halunnut taipua yhteistyöhön. :D Mut siitä selvittiin. Sen jälkeen pesin Nuutin ja Toffeen rasvarauhaset. Ilmeisesti huonosti kun tuomari niistä valitti. Voi sitä huutoa kun niitä pesin. Oli aika tyytymätöntä porukkaa. Lopuksi rasvasin korvat ja tassut. Olis ehkä kannattanut rasvailla niitä pitkin viikkoa. Hoitotoimenpiteitä ennen isä ja minä mentiin ikeaan hakemaan kaksi muovilaatikkoa ja niihin kannet. Tehtiin tosi paljon reikiä niihin reunoihin ja kansiin. Oisin tahtonut enemmän, mutta iskän mielestä oli hyvä. Sitten vielä laitoin puruja ja ruokaa.
heinää tuli kyllä lisää.
Lopuksi tein vielä näyttelylaudan mulle mieleisestä väristä. Sopii se hyvin niiden turkkiinkin.
eis ookki hieno.... jalat ei pysyneet teipillä????! Enkä jaksanut unenpöppörössä mitään muutakaan kokeilla...

18.7 
Laitettiin marsut bokseinhin ja lähdetiin. Mukaan tuli vain Nuutti ja Toffee. Chili jäi kotiin. Ajattelin ettei se ainakaan ole sen stressaavampaa kuin lähteä mukaan. Heinät oli lähes loppu ja mitä oli jäljellä jäi Chilille. Marsut pääsivät ellin tarkastuksesta läpi ja pääsivät näyttelyalueelle. Noin puolen tunnin kuluttua isä tuli myös paikalle oskun heinäpussi kädessään. Muistaakseeni Nuutti jaksoi hieman innostustua asiasta. Aloin valmistella marsuja hieman pet-luokkaa varten ja laitoin takaisin boksiin. En ollut tajunnut varata luotteloa ja siksi tuli yllätyksenä että Toffee oli eka pet-marsu. En tajunnut todellakaan heti, että puhuttiin mun Toffeesta. :D Onhan se yleinen mursunimi. Tuomarille vein marsun jolla oli karvanlähtöä ja jonka turkissa oli purua. Toffee sai 82 pistettä. Ei järin häikäisevää. Mut oli mun eka. Ajattelin korjata virheet Nuutin kanssa, mutta eikö mitä se oli seuraava.  Nuutti sai kai 84p. Ulkomuotoluokkaan lähti sitten hyvin valmistettu mursu. Siellä Nuutti sijoittui 4/5. No mitä tästä opimme. Valmistele mursu paremmin.
Mursut näyttelypaikalla. Käyttäytyivät hyvin ja saivat siksi olla samassa boksissa. Kuvan oton jälkeen päälle tuli iso heinäkerros,


No nyt mä taidan mennä marsujen häkkiin. Se on kiva kun mahtuu itse sisälle. Onko kukaan koskaan lukenut muutes kirjaa nimeltä supermarsu?:D Oon nähnyt cittarin alelaarissa. Isän mielestä ei ollut järkevä ostaa...
2 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Ite rasvailen marsujen jalkoja vähintään pari kertaa viikossa eikä niitä kovettumiakaan tule jos rasvailee ainaahkerasti. En käy näyttelyissä, mutta pet luokka kyllä kiinnostaisi :) Onnittelut myös ekasta kommentista!

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus! Ite rasvailen marsujen jalkoja vähintään pari kertaa viikossa eikä niitä kovettumiakaan tule jos rasvailee ainaahkerasti. En käy näyttelyissä, mutta pet luokka kyllä kiinnostaisi :) Onnittelut myös ekasta kommentista!

    VastaaPoista