torstai 29. lokakuuta 2015

Zooplussan tilaus saapui

Moi! Ihan ensiksi kerron, että tässä postauksessa ei ole kuvia.

Syysloman jälkeen marsujen silittely on jäännyt vähän vähemmälle, mutta on niitä silti tullut käsiteltyä.  Kynnet on leikattu, marsut punnittu ja rasvarauhaset putsattu. Homma meni tällä kertaa jo paremmin ja suurilta erimiellisyyksiltä vältyttiin. ;) Kaksi-kolme näykkäisyä sain, mutta ei ne kynsien leikkuuseen ole hirveän tottuneitakaan.

Zooplussan tilaus tuli mukanaan 6kiloa Greenwoodsia, L-koon pajusilta, puinen kulmamökki, riippumatto ja 600ml juomapullo. Tilauksessa kesti 6päivää ja odotin sitä paketin saapumista innolla. :D
 Kulmamökki on mukavan iso toisin kuin toi valko-sininen mökki jonne hädintuskin mahtuu ees yksi marsu.
Pajusilta on tosi iso, mutta aika lyhyt. Ostin kanikoon sen takia, koska ennenkuin marsut tulivat niin hankittiin sellainen pieni pajusilta jonne ne mahtuivat pieninä, mutta kun kasvoivat niin jäi vähän käyttämättä. Nyt sillä on käyttöä tehdashäkin ja aitauksen välissä ramppina.
Riippumattoa marsut eivät ole kokeilleet muuta kuin hampailla.
Greenwoodsin maistuvuus on ollut tosi hyvä. Pellettikoko on aika iso, mutta kyllä sitä mun marsut ainakin pystyy syömään. Mukana on kuivattuja kasveja joista mun marsut eivät oikeastaan juuri pidä.

Arvatkaa kenellä on huomenna vaikea bilsan koe, kirjat kadoksissa ja ei ole harjoitellut yhtään?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti