sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Marsujen uudet tavarat

Marsuille käytiin iskän kanssa hakemassa vähän lisää tavaraa. Koko satsi maksoi vain 15e ja noiden häkkihän on ihan tyhjä... Ajattelin laittaa niistä kuvia tänne hieman myöhemmin, mutta laitankin ne jo nyt.

Oranssiin kuppiin kuuluu myös pienempi kuppi, joka on siinä kiinni. Erittäin epäkäytännöllinen yhdistelmä, joten sitä tuskin tulee hirveästi käytettyä. Muut kuput onkin sitten tosi hyviä. Heinätelineelle ei ole yhtään mitään käyttöä. Juomapullo on lasia ja olen sellaista vähäsen toivonutkin. Niitähän on vain  seitsemän entuudestaan. :D 
Mökki meni samantien käyttöön. Kanin hajuja tuskin ihmettelevät ja oli ollut jo käyttämättä jo aika kauan joten ajattelin, että tuskin mitään bakteereita siinä elää. Kunnes aloin kuvitella kuinka pasterreulla tappaa mun marsut ja otin mökin pois.  
Rampin kuitenkin jätin häkkiin, koska ne tuskin edes käyttävät sitä ja myyjä taisi sanoa sen olevan käyttämätön. 
Kiipeilyjutskan laitan varmaan parin päivän päästä häkkiin kunhan keksin miten tapan ne pöpöt. Pelkään, että jos vien ne ulos niin ne halkeaa. 

Nämä kaikki olivat tulleet kanin mukana, kun nämä myynnyt henkilö osti kanin. Kuitenkin noi kaikki on marsukokoa. Myyjällä oli kääpiökani niin edelliset omistajat olivat varmaan ostaneet nämä sille kun se oli ihan pieni. 

Marsujen häkki näyttää nyt tältä. Tein niille ihan minitason. 
Häkiksi jossa ne viettää satoja tunteja putkeen toi on aika pieni. Nyt  mulla olis taas mahdollisuus laajentaa, tosin tarvitsen sitä varten ainakin porakoneen ja tietyn muotoisen rautapalan. Pitäisi saada joku 120asteen kulma.  Sisustuksessa olen panostanut paljon tunneleihin. Marsut pääsevät niitä pitkin jokapuolelle häkkiä. Pyyhkeiden alla on taivutettuja taikakuutioita. Siniraidallisen pyyhkeen alla näytti tältä ennen mökin poisottoa. Palautan tämän järjestyksen kuitenkin pian. 
Tässä on mukavan paljon koloja ja poistumisteitä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti