tiistai 5. tammikuuta 2016

vuoden eka punnitus

Rehua ei vahingoitettu kuvauksissa. 
N: 1086g Nuutin paino on ollut 1100g molemmin puolin. Käsittääkseeni parinkymmenen gramman ero on yksi ruokailu tai yksi iso pissa niin sillä ei ole niin väliä. Nuutilla on nyt hyvä paino. 
C: 1163g   Chin paino vaan kasvaa joka punnitsemisella. Pitäisi mennä dietille, mutta en voi pellettimäärää vähentää Toffeen takia.
T; 1026g   Toffee on nyt taas vaihteeksi hieman laihtunut, mutta en ole hirveän huolissani. Parikymmentä grammaa Toffee ehkä voisi saada lisää, mutta on nyt jo ihan hyvä. Pellettejä en kuitenkaan vähentäisi yhtään. 

Nyt marsuilla on vieläkin se sama sekoitus eli greenwoodsia puolet, oxbown kasvatusta neljäsosa ja genesistä neljäsosa. Greenwoods menee alas, oxbowia rakastetaan ja genesistä vaan tuijotetaan.  Oxbown maistuvuus on niin hyvä, että joskus siirrytään siihen ehkä kokonaan. Ei ollut mitään vaikutusta sakkaiseen pisaan kun lopetin sen antamisen marsuille. 


Marsut pääsi ulkoilemaan samalla. Puoli tuntia tutkivat paikkoja innoissaan ja sitten asetuttiin syömään. Pienenä noi pukitteli tosi paljon ja lähes tunnin tutkivat kaikkia paikkoja innoissaan pukitellen. Silloin niillä oli vielä pieni häkki ja taisivat olla innoissaan pitkälti isosta tilasta. Nykyään aitaus jossa saavat välillä juosta ei ole sen isompi kuin häkkikään. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti