sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Uusi askel kesyyntymisessä.

Tein toisen postauksen missä oli tämä otsikko, koska en ollut tyytyväinen. Kun sain sen valmiiksi ajattelin poistaa ensimmäisen, mutta poistinkin toisen. Jos nyt kolmannella kerralla menisi hyvin.

Toffee ensimmäistä kertaa uskalsi mennä makaamaan niin, että olin katsomassa ja samassa huoneessa. Pieni juttu, mutta silti sekin on merkki, että se alkaa rentoutua munkin seurassa. Edetään hitaasti, mutta varmasti. Viime aikoina Toffee muutenkin on ollut tosi reipsas. Se on selkeästi ottanut mallia Nuutista. 

C-rakeita tuli ostettua pitkästä aikaa. En aio enään vaihtaa c-maxiin. Mulla ei toimi se systeemi, että jokatoinen päivä pitäisi antaa vitamiinia. Ongelmana oli myös se, että se vitamiini jäi pienelle alueelle ja joku saattoi saada kolminkertaisen annoksen ja muut ei yhtään. Rakeet menee laajalle alueelle ja kaikki saa ainakin vähän. Lisäksi se on helppo ottaa jokailtaiseksi rutiiniksi. Pidemmän päälle rakeet kyllä käyvät kalliimmaksi, mutta ei se iso ero ole. 
Apteekissa 500gramman purkki maksoi 16,9e. 

Joululoma on nyt loppu ja blogiin kirjoittaminen saattaa hieman hidastua. Haen myös matematiikan luokalle yläasteelle ja harjoittelen pääsykokeisiin. Marsuille olen kuitenkin hakemassa tänään tai ensiviikolla tarvikkeita ja niistä varmaan laitan tännekkin kuvia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti